Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nem véletlenül külön teszek említést a két dologról, hiszen egyáltalán nem egy és ugyanazt eredményezi.

 

 

Pólusváltás...

 

 

     A Föld mágnesességének legnagyobb jelentősége az élet szempontjából van, hiszen ez a mágneses pajzs védi meg a bolygó élőlényeit a világűrből érkező részecskesugárzástól, mint a kozmikus sugárzás, napszél stb...   Ezek a kozmikus sugárzások az élet szempontjából kritikusak, mert részben kiolthatják az élet bizonyos területeit, illetve ami túléli az mutálódik, új fajok jönnek létre.  A Föld mágnesességét már i. e. 4 – 6ooo évvel is ismerték ezt a sumér leírások részletesen és pontosan taglalják.   A sumér társadalom bukásával elfelejtődött ez a tudás is.  Nagy Sándor az utolsó aki egyesítette Mezopotámia népét, már nem ismerte a jelenséget pedig tanítója Arisztotelész még tudott róla.  A mágnesesség újra felfedezése Krisztus születése körüli időkre tehető ekkor a Kínaiak kezdték használni, majd tőlük elterjedt az arabok révén.

 

                 

 

     A mágneses pólusok folyamatosan változtatják a helyüket, ez egy természetes jelenség.  A kőzetminték is többek közt ezt a folyamatot igazolják.  Azonban az utóbbi időben lényegesen felgyorsult a pólusvándorlás az elmúlt 15o év alatt 1.1oo km-t haladt Kanadától zibéria irányába.  A Föld mágneses ereje csökkent, az elmúlt 2oo évben kb 1o%-al. (ezer évvel ezelőtt 1,5 szöröse volt a mai értéknek).  A mágneses tér folyamatosan csökken.  Ez azért nagyon fontos mert például a csontszövet stabilitását nagy mértékben befolyásolja a mágneses tér erőssége.  Ha tehát csökken a tér, gyakoribb lesz a csontritkulás.  Lassan kezd érthetővé válni, hogy miért szenved sok kisgyerek csontritkulásban.  Később ahogy nőnek a gyerekek és a nem megfelelő táplálkozás miatt elsavasodnak, ( üdítök, édességek, fehér cukor, fehér liszt, elektroszmog stb.) tovább fokozódik a csontritkulás.  Természetesen nem csak a mágneses tér gyengülése okolható ezekért a csontritkulásos megbetegedésekhez, de szerepet játszik benne.

 

 

 

Az utóbbi évtizedekben, a tudósok részéről kezdeményezett és folyamatban lévő—a Föld Mágneses térerejét vizsgáló műszeres és műholdas mérésekből és azok kiértékeléséből—az emberiség számára ijesztő végeredmény született. Megállapítást nyert, hogy a Föld Mágneses térereje, soha nem tapasztalt gyorsasággal gyengül, amelynek hatása elsődlegesen a pólusok körzetében észlelhető.

 

 

     A föld Mágneses térerejét, a Föld olvadt és folyékony „vasmagja” generálja, azzal, hogy normál körülmények között, a Föld litoszférája alatt, folyamatos és egyenletes körkörös mozgásban van.  A folyékony vasmag, normál körülmények között úgy viselkedik, mint egy dinamó, mivel az irdatlan tömegű folyékony vasmag mozgása elektromos és mágneses erőteret generál.  A két fizikai összefüggés egymást gerjeszti., ennek eredményeként jön létre a földet övező és védő mágneses tér, amelynek erővonalai a déli sarkon „lépnek ki” a földből, majd védő ernyőt, illetve burkot képezve a föld körül, az északi pólus térségében térnek vissza a földközéppont irányába.  A műholdas és műszeres vizsgálatok gyakorisága rávilágított ,hogy a sarkok közelében, ahol az erővonalak sűrűsödésével a legerősebb a mágneses térerő, ott a pólusok körzetében, riasztó gyorsasággal gyengül a mágneses tér.  A térerő gyorsuló gyengülése oly mértékű, hogy a belőle következő un. Pólus-váltás már nem tekinthető kérdésnek, csak az, hogy mikor következik be?

 

 

     Az előzőekre egy példa, melyet kevesen ismernek.  A Mars bolygó—mintegy négymilliárd év távlatában, központi folyékony magjának gyors lehűlése eredményeként, elvesztette a mágneses térerejét., ebből következően elveszítette a volt légkörét és a felszíni víztömegeit.  A Mars története bizonyítja, hogy mágneses mező nélkül a Föld is halott bolygó lenne, illetve azzá válhat, amely attól függ, hogy a jelenleg folyamatban lévő mágneses meggyengülés, milyen gyorsan és milyen mértékben fog kiteljesedni.  A müncheni egyetem és a berlini Max Planck Plazmafizikai Intézet kutatói szerint azonban felesleges világvége miatt pánikolni.  A német fizikusok laboratóriumi körülmények között szimulálták, hogy pontosan mi is történik a mágneses mező erejének hirtelen csökkenése illetve eltűnése esetén.

 

 

     Kísérletük szerint a napszél és a benne áramló részecskék a Föld segítségére sietnek.  A napszél a Nap által kilövellt nagyenergiájú atomokból, ionokból áll.  Normálisan ezek a részecskék a Föld mágnesességének engedve, kitérnek eredeti irányukból, és szétterülnek az erővonalak mentén.   A német kutatók szimulációja szerint a Föld mágneses mezőjének hiányában a napszélben áramló hidrogén és hélium atommagok "beburkolják", körbefogják a Földet, oly módon, hogy az ionoszférában kialakul egy, az eredeti mágneses mezővel hasonló erősségű mágneses mező.

 

                                 

     A hír jókor érkezett, hiszen bolygónk egyre több jelét mutatja egy közeledő pólusváltásnak.  A mágneses északi sark 1.100 kilométert vándorolt az elmúlt 15o évben, a Földet védő láthatatlan pajzs pedig az elmúlt 2oo évben 10 százalékot veszített erejéből.  Az utolsó pólusváltásra 780.000 évvel ezelőtt került sor.

 

 

Dimenzióváltás...

 

 

     A dimenzióváltás előtt még meg kell említenem egy nagyon fontos hatást amit majd később kielemezve, elfogadhatóvá válik az, ami a tudatunkra lesz hatással egy esetleges dimenzióváltásnál.

 

 

                                

 

 

     Nagyon fontos az a hatás amit a geomágneses mezők gyakorolnak az emberi tudatra.  Az első orosz asztronauták akik két hétnél több ideig tartózkodtak az űrben, azaz a földi rezgéseket nem érzékelték, egyszerűen megőrültek.   Azóta mind az orosz mind az amerikai űrhajósok mesterségesen gerjesztett Schumann hullámok hatókörében élnek az űrben.  Amikor a geomágneses mezők értéke nulla, akkor az emberi agyban tárolt információ megszűnik létezni!   Ez az agy információtároló képessége miatt van, azaz felépítése igényli a külső földi teret.  A dimenzióváltás előtt a bolygó civilizációja hanyatlásnak indul, sokszor megmagyarázhatatlan okok miatt.  Ez a hanyatlás nagyon mély és gyors folyamat, időtartama néhány hónaptól két évig tarthat.  Hogy ezt honnan tudjuk?  Talán nem lesz meglepő a válasz.  A dimenzióváltásról részletes leírásokkal szolgál Thoth, illetve több indián törzs (pl. pueblo indián), illetve a sámán világ.

 

 

           

 

 

     Közvetlenül a dimenzióváltás előtt néhány órával a két dimenzió egymásba csúszik. Ilyenkor a leírások szerint megjeleniv valami szokatlan forma szín amit nem tudtak értelmezni. Nem őrültünk meg hanem egy másik dimenziót látunk a miénkben. Fontos megjegyezni hogy ilyenkor minden szintetikus anyag szétesik atomjaira. Csak a természetes anyagok maradnak meg. Így érthető hogy a több ezer éves Gízai piramisok, a Titicaca tó dokkolói 4.ooo méter magasan miért természetes kőből készültek. Azok a civilizációk nem olyan primitívek, hogy ''csak'' kőből tudtak építkezni, hanem olyan okosak voltak, hogy tudták a dimenzióváltást a természetes kő biztos túléli.  Edgar Cayce a téma egyik szakértője, illetve Thoth smaragdtáblái  több nagy civilizáció, hasonló módon történő „eltűnésérőlbeszélnek. Ehhez hasonlóak a Titicaca tavon található sziget indián törzseinek rituáléiIde járnak a nagy feltalálók, hogy kozmikusan feltöltődjenek, mielőtt nagy dolgokatfeltalálnak”. Most már az is érthető, hogy a nagyon régi civilizációk modern nyomai miért nem léteznekA Föld olyan mint egy nagy homokozó. Egy adott pillanatban elsimítják a homokot, ilyenkor eltűnnek a nyomok.  Egy két komolyabb kőalkotás marad meg mint örök mementó.

 

 

     Dimenzióváltás idején hatalmas üresség lesz úrrá a Földön.  Sötét ürességEz azonban egyáltalán nem félelmetes. Inkább érdekes. Vannak olyan meditációs technikák, melyekkel át lehet ezt élni. Egyáltalán nem rosszFontos, hogy tudatosak legyünkEz az üresség 1-2-3 napig tarthat.  Az egyik indián törzs két és fél napról számol be az utolsó ilyen váltás előttNaptárjukban kettő és fél fekete kő szerepel az egyébként csupa fehér kőből álló idősorban.

 

                       

 

 

  

 

       A dimenzióváltás után egy új világban találjuk magunkatFontos, hogy tudjuk itt a gondolatunk teremtÉrdemes vele szórakozni.  Úgy igazítjuk testünket, ahogy akarjukHa valamire gondolunk, az megvalósul, megteremtődikEkkor megértjük, hogy a TUDAT TEREMET.   Ez így van a harmadik dimenzióban is, de nem akarjuk elhinni, mert elhitetik velünk, hogy ez baromság.   Mi pedig mint birkák, elhisszük.

 

                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

      Ennek az új dimenziónak van egy komoly hátránya isMivel jelenlegi tudatunkat magunkkal visszük, félelmeink életre kelnekLásd Gömb c. filmHa el kezdünk félni, hogy valaki meg fog támadni minket, akkor meg is fog.  Azonban szokásos földi félelmeink alapján tudjuk, hogy az ellenfél ügyesebb, erősebb, stbElőbb vagy utóbb összehozzuk, hogy megöletjük magunkatAz új dimenzióban való túléléshez tudni kell, hogy a világegyetemben minden ember alkotta scifi filmtől eltérően nem a harc és a halál a domináns, hanem a szeretet.

 

 

     A régi írások 1998, illetve 1999 évekre jósolták az eseményt. Szerencsénkre, az említett módon mindez nem történt meg.  De lehet, hogy mégis zajlik másképpenRengeteg tudatos gyerek születik napjainkban, őket kristály, vagy egyéb jelzőkkel illetik.  Az emberek tudata folyamatosan nyílikKezdjük megérteni a régi kultúrák ránk maradt dokumentumaitA materializmust ma már az emberek többsége megmosolyogjaAmikor Hawking gondolataival irányítja tolószékét, számítógépét, beszéd szintetizátorát, akkor tényleg nem értjük, hogy mi történik velünk?

 

 

 

 

 

               

 

 

     A fenti nagyon rövid összefoglaló nem azért született, hogy féljünk, hiszen nem az az élet célja.   Inkább azért, hogy erről is tudjunkA kozmoszban tíz év annyi, mint ezer, de nekünk nem. Nem tudni, hogy mit élünk még meg és mit nemEgy biztos, jelenlegi fogyasztói rendszerünk, ebben a formában életképtelen.  Váltás lesz. Hogy ez milyen mélyen történik, azt nincs ember, aki megmondhatná. Kívánom, hogy a fentieket mindenki raktározza el mélyen az agyában, ne ítéljen, ne építsen korlátokat, hanem csak tárolja el, és ha szükség lesz , vegye elő a tudást, és csak annyit mondjon, hogy tudom mi ez, tudom, mit kell tenni.

 

  

   

     Az emberek szerte a világon kétségbeesetten küzdenek tudásért, útmutatásért, reményért a gyermekeik jövőjét illetően ebben az egyre inkább lealjasodó, drogokkal, erőszakkal és gyilkosságokkal teli világban.  A végítélet prófétái fizikai borzalmakról és megsemmisülésről prédikálnak.  Olyan ez, mint egy óriási örvény, egy nagy, szívó spirál, ami mindig csak lefelé sodor, sötétségbe és kétségbeesésbe.  Felnézünk, látjuk a fényt a magasban és minden erőnkkel arrafelé mászunk, kapaszkodunk, hogy kijussunk a kétségbeesésből, ami egyre jobban körülvesz bennünket.  Az igazság néha olyan egyszerű, hogy elnézünk mellette, figyelmen kívül hagyjuk és megpróbálunk valami sokkal összetettebb választ találni, holott az igazság, ami az örvényből a jövőbe vezető útlevelünk - mindig ott van az orrunk előtt.

 

     Minden egy kis atommal és egy csoport körülötte keringő elektronnal kezdődik. Paul Adrian Maurice Dirac angol fizikus azt mondta, hogy minden részecskének megvan a maga antirészecskéje. 1932-ben Carl David Anderson fel is fedezte az anti-elektront és elnevezte pozitronnak. 1956-ban felfedezték az anti-protont és az anti-neutront is.

 

     Amikor egy antirészecske kialakul és "életre kel" a közönséges részecskék világában, csak idő kérdése, hogy találkozzon, és a másodperc tört része alatt ütközzön egy elektronnal.  Ekkor a töltések kiegyenlítik egymást és a pár teljes tömege FOTON formájában energiává alakul.  Ez a jelenség egy példátlanul hatékony, új energiaforrást kínál.  A fotonok pedig amúgy is nemsokára életünk részeivé válnak.

 

 

     1961-ben műholdra szerelt eszközökkel felfedeztek a világűrben egy FOTON SÁVOT.  Ezért most tegyünk egy kis utazást ennek helyére, a becslések szerint tőlünk 400 fényévnyire található Pleiádok-hoz, Fiastyúkhoz, vagy Hét Nővérhez.   Ez a csillagcsoport sok kultúra mitológiájának az alapja: a görög mitológiának, az ausztrál Álomkornak és a kínai mitológiának is.

 Teljes méretű kép megtekintése

 

    

 

 

        

Foton sáv vagy Manazikus gyűrű

 

      Edmund Halley miközben a csillagok helyzetét tanulmányozta, észrevette, hogy legalább három közülük nem azon a helyen van, ahol az ókori görögök feljegyezték.  A különbség számottevősége kizárta, hogy bármelyikük is tévedett volna.

 

    Haley számára világossá vált, hogy ezek a csillagok egy rendszeren belül mozognak. Paul Otto Hesse szintén készített tanulmányt a rendszerről, amelynek a mi napunk is tagja és felfedezett a napok pályájára merőlegesen egy FOTON ÖVET, vagy MANAZIKUS GYŰRŰT, egy olyan jelenséget, amit a tudósoknak azóta sem sikerült előállítani laboratóriumi körülmények között.

 

       A mi napunknak valamivel több mint 24.ooo évbe telik, hogy ebben a rendszerben bejárja a pályáját a központi csillag körül és most mi éppen e foton öv felé tartunk!

 

 

 

    A belépés elkerülhetetlen...  A csillagászati számítások alapján 2o12-re tehető. (lásd egyiptom menüpontban), Megtettünk egy teljes kört és most visszaérkeztünk az elejére.  Mindez részletesen meg van írva a Bibliában, az összes mitológiai tárgyú könyvben, Nostradamus jóslataiban és a modern tudósok írásaiban egyaránt.

 

 

 

 

 

  

 Kövessük néhány tudósunk gondolatát:

 

 

 

     

     Ha a Föld lép be elsőnek a FOTON ÖVBE, az ég olyan lesz, mintha égne, ám biztosak lehetünk benne, hogy ez hideg fény lesz, nem jár majd hőleadással.  Ha a Nap lép be előbb, azonnal elsötétül minden és - számításba véve az űrbeli keringési sebességünket - ez 110 órán keresztül így is marad.   A FOTON ÖV és a napsugárzás kölcsönhatása olyanná teszi majd az eget, mintha hullócsillagok ezrei szelnék át.  Ahogy a Föld belép ebbe a sugárzási övbe, minden atom megváltozik.

 

  

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

 

     Meg kell jegyeznem, hogy a világ kommunikációs központjai, a rögzített röppályájú műholdak, az amerikai bázisok és kísérleti telephelyek a "biztonságos zónán" belül találhatók. Vajon szándékosan, vagy véletlenül?

 

 

     Most teszek egy kis kitérőt és egy regressziós hipnózisban dokumentált esettel folytatom.

 

     Azt hiszem elég egyértelműen világos lesz számunkra, hogy egy más dimenzióban leélt életről szól.

 

 

     Egy közepes méretű sziget valahol a trópusi óceánon. Bennszülöttek voltunk, de nem primitívek, annak ellenére sem, hogy nem rendelkeztünk semmilyen technikai berendezéssel.  Nem voltunk buták, de semmi jelentősége nem volt annak, hogy ki mennyire volt okos, ez egyszerűen nem számított.  Érdekes volt a társadalmi berendezkedés.  Volt a törzsnek vezetője (Ő volt az apám), de nem rendelkezett hatalommal.  Egyszerűen ismeretlen volt az, hogy egy ember egy másiknak parancsoljon.  Ilyen egyszerűen nem létezett! Ahhoz tudnám hasonlítani, mintha a mostani világunkban egy csoport, ami teljesen egyenlő és független emberekből áll, kijelölne maguk közül egyet, hogy koordinálja a dolgokat.   Volt egy szellemi vezető is. Rendkívül nagytudású, de elég hallgatag, pontosabban nem hallgatag, hanem inkább, csak akkor beszélt, ha szükséges volt.
Mi emberek is másképp "működtünk", másképp gondolkodtunk, mint most. Sokkal nagyobb szerepe volt a non-verbális kommunikációnak, ami leginkább az érzéseken alapult.  Leírhatatlan nyugalom és békesség volt.  Olyannyira boldog voltam akkor, hogy miután a felszínre került ez az életem, hetekig a hatása alatt voltam. És itt jön néhány zavaró dolog:  Mindig kellemes volt az idő, még akkor is ha esett.  A nap nem égetett, a víz nem volt hideg, nem volt betegség. Mindenki egészséges, vidám, őszinte, jóindulatú, és szeretetteljes. Maga az emlék nagyon is valóságos életről szólt, azonban az eszemmel nem tudtam ezt elfogadni. Ismerve jelenlegi világunkat ez inkább tűnt valamiféle álomnak, vagy valami túlvilági helynek, semmint valóságos múltbéli életnek.  Az említett élet Lemúriában volt, és nem ebben a dimenzióban, bár mégis itt a Földön

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Hogy ez most hogyan vág ide a dimenzióváltáshoz?  Véleményem szerint nagyon mivel nem lehet elkülöníteni a dimenzióváltást a reinkarnációtól, de médg Jézusba vagy Istenbe vetett hittől sem. Minden összefügg mintha csak egyetlen egy dologról lenne szó, noha ennek az egy dolognak (vallásnak) rengeteg tényezője, megnyilvánulása van ám ezek szorosan kapcsolódnak egymáshoz.

 

 

     Az anyagnak szintjei vannak, akár egy emeletes háznak és nem csak ezen a szinten (ebben a dimenzióban) van anyag, hanem máshol is. Ha ott tartózkodsz az ugyan úgy kézzel fogható és ugyan úgy megvannak a maga törvényei. Ahogy egyre magasabb dimenzióba kerülünk (jó esetben), a fizika törvényei mindig finomodnak egy kicsit és az anyag illetve vele együtt a fizikai törvények egyre kevésbé ''durvák''.

 

                                   

 

     Eddig nem véletlenül nem tettem említést Atlantiszról és Lemúriáról.  Megpróbáltam olyan dolgokról írni (még ha ezek talán sok embernél ki is verték a biztosítékot), amik bizonyíthatóak akár régészeti leletek, fennmaradt írások, az orvostudomány vagy a csillagászat jóvoltából.   Atlantiszra nincsenek egyértelmű bizonyítékok, noha tártak már fel olyan területeket amik feltételezhetően Atlantisz maradványai, mégsem állnak ezek a bizonyítékok stabil lábakon, ahogy rengeteg más érdekes és meghökkentő dolog sem.  Viszont ha abból a szemszögből vizsgáljuk a dolgokat hogy a reinkarnáció bizonyított akkor nem zárhatjuk ki sem Atlantisz sem Lemúria egykori létezését.

 

 

     A dimenzióváltás nem az országokról, a népekről fog szólni vagy a vallásról, hanem az egyénről.  Az, hogy ki hogyan fogja ezt megélni egyedül attól függ, hogy kiben mekkora szeretet van.  Minnél több valakiben a szeretet annál könnyebben fog tudni átállni.

 

                                       

 

     Az emberiség emlékezetének horizontján még most is ott pislákol egy távoli aranykor fénye - az Oroszlán korszak -.

 

 

     Úgy tízezer évvel ezelőtt, - a Rák korszak -.

 

 

     Az emberiség éjszakáját új civilizációk ébredése követte. A mítoszok isteni követek megjelenéséről számolnak be akik az írás, a számolás, a kereskedelem és a mezőgazdaság tudományát újból elhozták az emberek közé, ez volt - az Ikrek korszak -.

 

 

     Ezután épültek - a Bika korszakban -, a világ minden táján a masszív falakkal körülvett városok, monumentális négyszögletesre faragott kövek egybeillesztésével a hihetetlen méretű piramisok.

 

 

     A - Kos korszak -, az Ótestamentum szellemiségében tükröződik. Ábrahám égyetlen fiát akit szeretett, készült feláldozni, de az Úr az áldozatot egy kossal helyettesítette.

 

 

     Ennek tükörképeként a rákövetkező időszak a - Halak - kora.  A Jordán vizéből már Messíásként kiemelkedett Jézusban öltött testet, s a rabságból való felszabadulás ünnepén (pészah) áldozatként vállalta a kereszthalált, felmutatva az egyetemes szeretet és az Én-nek a nem én-ben, az én fölöttibe oldódásának misztériumát.

 

 

     Napjainkban, a Vízöntő korszak legelején számtalan párhuzamot találhatunk az elmúlt évszázadok krónikája valamint a Vízöntő tulajdonsága és ura, az Uránusz jelképisége között.  Gondoljunk az újításokra, forradalmakra, robbanásszerű változásokra, rendszerektől való függetlenedésekre, a függőségre, felelősségvállalásra és felelőtlenségre, s a szuverén egyéni utakra amelyek a szellemi síkokkal keresnek közvetlen kapcsolatot.

                    

 

Hogy kicsit jobban érzékelhető legyen.  A kép középpontja mondjuk a központi csillag ami körül kering a naprendszerünk. Ezért lépünk be időnként más és más csillagképbe.

 

    E korszak világtanítója még nem adott jelet magáról.  Miért?  Mert mindenkinek szuverén külön utakon járva, személyektől és csoportoktól függetlenedve, saját jelzőfényeit követve kell megtalálnia a kivezető kaput.  Mindenesetre álljon itt a Vízöntő kor járatlan ösvényeit bevilágító számtalan útjelző közül egy idézet:  '' Amikor az ember felszabadítja magát tudata béklyói alól, olyan lelki békére talál, amely lehetővé teszi számára, hogy szeresse önmagát és az emberiséget. Az emberiség számára csupán egyetlen megváltás képzelhető el, hogy ráébredjen önnön isteni mivoltára. Ti vagytok e felismerés lehetséges hordozói''.

 

 

     Nézz szembe önmagaddal, nézz a szemébe azon személyiségeidnek, akiket azért teremtettél hogy eltakard a valóságot.  Nézz a szemébe annak aki voltál, aki vagy, és aki leszel.  Nézz a szemébe és megismered valódi énedet!  Megismered, elfogadod és megszereted végre önmagad.  Az ember állandóan keres... válaszokat keres.  Mindig a kultúrája legfejlettebb eszközeivel figyeli környezetét és a felfogott információkból igyekszik összeállítani egy elfogadható működő rendszert.  Nos a valóság alapvetően korlátlan, időben és térben végtelen oszthatatlan egész.

 

 

     Azzal, hogy az ember a fizikai rendszerbe horgonyozta magát, az elméjével minden más rendszert a materiális világ nyelvére és működési elvére torzít.  Ami valaki a földön élőlénynek - szellemnek, angyalnak, mesternek, segítőnek, tanítónak stb. ismeri önmagát  addig nem ismeri a valóság korlátlan eredendő állapotát.  csak a létező nyilváníthatja ki önmagát, akinek határai vannak. Ha a korlátlannak felfedezed a határait, akkor már elvesztetted a korlátlanságot, akkor már csak része vagy valaminek. Nézd meg az anyagot!  A matéria a határtalan energiából áll. A szilárdnak korlátozottnak látszó fizikai rendszer végtelen eredendő állapotában nincs saját igazsága, alakja és célja sem.

 

 

     Nincs egyetemes igazság!  Tökéletesen igaza van a keresztényeknek, a buddhistáknak, a muzulmánoknak és az összes vallás összes hívőjének - mégis mind tévednek - tökéletesen igaza van a biológusoknak, a fizikusoknak, a genetikusoknak és az öszes tudomány összes tudósának - mégis mind tévednek -  tökéletesen igazuk van az agykontrollosoknak, a dianetikusoknak, a TM eseknek és az összes tanulójának és tanítójának - mégis tévednek - . 

 

 

     Mert ha csak egy vallásban hiszel, akkor elvesztetted határtalan hited korlátlan istenét.

     Mert ha csak az anyagban hiszel, akkor határtalan tudományod elvesztette a korlátlan tudás lehetőségét.

     Mert ha csak egyetlen gondolkodásmódban hiszel, akkor már elvesztetted határtalan gondolataid korlátlanságát.

     Mert ha Á-t mondasz, már elvesztetted a B-t.

 

 

     Tehát látható, hogy mindenki úgy él, ahogyan kell... a probléma az, hogy mindegyik csoport azt gondolja, hogy csak ők élnek tökéletesen, csak ők tudják az igazságot, a többiek nem.  Az egyes elvek, hitek és világnézetek képviselői elhatárolódnak egymástól, nyíltan vagy csak a lelkük mélyén lenézik a többieket és fennen hírdetik hogy csak az ő útjuk igaz.

 

 

   2o12. december 21.-e azért különleges évszám az emberiség történetébe mert elfelejtett örökségünket, halhatatlan isteni - fény énünket nyerhetjük vissza ebben az időszakban. (feltéve hogy pontos az időszámításunk).  2o12. december 21.-e nem vallást hírdet, hanem az emlékezés szépségét... a tapasztalatot hiszen a bölcsesség az egyetlen, amit magunkkal viszünk erről a bolygóról valamilyen formában, nem az anyagiak és a megszerzett javak.  A Vízöntő kor átvezet minket az anyagi kultúrából a kozmikus szellemvilág kultúrájába a harmadik dimenzióból a negyedikbe.

 

 

     Dimenzióváltás / Tudatváltás / a felgyorsult spirituális fejlődés jellemzi és akkor beszélhetünk dimenzióváltásról, ha egy kozmikus test (bolygó) elhagyja a tudatosság eddigi szintjét, magasabbra emelkedik, mint teszi ezt a Föld is minden rajta élő lénnyel, a negyedik dimenzió tudatosságába. Hogy ennek a lefolyása gyors vagy lassú lesz-e? Arra nincs az az ember aki meg tud válaszolni. Egyes kutatók szerint lassú ezért születik egyre több indigó gyerek, akiknek a segítségére számíthatunk.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ivaja48

(Cubaj63, 2019.04.06 21:13)

http://korsika.ning.com/profiles/blogs/lamivudin-online-bestellen-in-der-schweizerische
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-silagra-sildenafil-citrate-sin-receta-por
https://www.seosorucevap.com/index.php?qa=144&qa_1=virval-pas-cher-acheter-ligne-site-fiable-prix-moyen-virval
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/trimetoprima-400-mg-comprar-en-una-farmacia-online-con-un
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-flutamide-250mg-sin
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-plavix-clopidogrel-sin-receta-ahora
http://brooklynne.net/profiles/blogs/se-puede-comprar-ramitax-8-mg-urgente-dominicana
https://askpub.com/568/mebeverin-jetzt-ohne-rezept-kaufen-mebeverin-kaufen-online
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-apcalis-sx-40mg-con
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/salmeterol-fluticasona-250-50-mg-comprar-de-confianza-chile
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-indometacina-gen-rico-via-internet
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/acheter-lansoprazole-30-mg-acheter-lansoprazole-en-ligne-au-qu
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-topiramato-100mg-sin
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/site-pour-commander-trim-sulfa-cotrimoxazole-cotrimoxazole-moins
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/bafhameritin-m-mefenamic-acid-500-mg-bas-prix-acheter-du
http://jaktlumaczyc.pl/82596/acheter-cialis-femme-tadalafil-cialis-femme-belgique-acheter
https://www.newworldtube.com/blogs/post/51329
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/achat-de-desinax-venlafaxine-150-mg-en-ligne-rapide-desinax

Tiqom64

(Eneto94, 2019.04.05 23:49)

http://mehfeel.net/mehfeel/blogs/post/86806
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/avanafil-dapoxetina-comprar-buen-precio-us-avanafil-dapoxetina-y
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/apo-metoclop-metoclopramide-10-mg-o-achat-en-ligne-commander
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/flagyl-400mg-donde-comprar-sin-receta-barato
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/golmal-donde-comprar-sin-receta-urgente-espa-a
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/probenecida-onde-comprar-gen-rico-sem-receita-medica
http://answers.codelair.com/39891/donde-para-ordenar-urso-en-l%C3%ADnea-costa-rica
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-isosorbide-dinitrate-entrega-r-pida-nicaragua
http://showmeanswer.com/index.php?qa=53832&qa_1=metoprolol-bestellen-rezeptfrei-apotheke-lopressor-bestellen
http://foodtube.net/profiles/blogs/famciclovir-wo-man-ohne-rezept-sicher-einkaufen-kann
http://property.ning.com/profiles/blogs/site-pour-commander-cialis-tadalafil-60-achat-en-canada
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/fluticasone-nasal-0-05mg-donde-puedo-comprar-sin-receta-y-pagar
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-sumetrin-100mg-en-ligne-baisse-prix-securise
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/levonorgestrel-0-75mg-comprar-en-una-farmacia-online-ahora-mismo
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/porabutin-oxybutynin-livraison-rapide-baisse-prix-oxybutynin

Upaco41

(Icubo99, 2019.04.04 12:36)

http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/avanafilo-comprar-en-una-farmacia-en-linea-con-entrega-r-pida
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/blugral-sildenafil-citrate-como-puedo-comprar-sin-receta-env-o
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/achat-discrete-cialis-tadalafil-60mg-acheter-du-tadalafil-dans
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/lithium-300mg-bas-prix-et-securise-lithobid-en-ligne-avec-paypal
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/online-apotheke-wo-sie-biaxin-250mg-jetzt-kaufen-k-nnen
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-ventolin-salbutamol-sin-receta-env-o-gratis
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/vardenafil-avec-dapoxetine-achat-forum-comment-commander-levitra
http://kutoos.unifiedly.com/blogs/post/218222
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-famvir-famciclovir-500-m-1
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/ceftinex-cefdinir-en-ligne-au-rabais-commander-sans-ordonnance
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/site-pour-achat-dapoxetine-avis-sur-achat-priligy-sur-internet
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/achat-de-pyridostigmine-en-ligne-acheter-pilule-mestinon-france
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/andrax-10-mg-au-rabais-site-fiable-comment-acheter-tadalafil
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/buy-tada-20mg-on-sale-tada-for-sale-italy
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-epivir-lamivudine-env-o-libre
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/wie-kaufe-ich-generic-nifedipin-procardia-30-mg-express-delivery

Hegus55

(Havon88, 2019.04.03 09:16)

http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/xpandyl-tadalafil-20-mg-comprar-sin-receta-en-farmacia-online
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/furosemide-100-mg-au-rabais-et-site-fiable-acheter-du-lasix-en
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-udenafil-ahora-usa-comprar-zudena
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/zyvoxid-sans-ordonnance-commander-sur-internet-livraison-express
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/edgon-buy-edgon-cheap-alternative
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-quetiapine-con-garantia
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/bon-site-pour-achat-agitafil-rapide-acheter-tadalafil-10-canada
http://usguide101.com/qa/index.php?qa=1543132&qa_1=commander-paroxetine-20mg-commander-paroxetine-generique
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/zenavil-en-ligne-baisse-prix-acheter-sans-ordonnance-vente
http://property.ning.com/profiles/blogs/comprar-ropinirol-0-25-mg-sin-receta-con-garantia-el-salvador
http://bricolocal.com/profiles/blogs/levotiroxina-comprar-en-una-farmacia-en-linea-r-pido-dominicana
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/o-commander-afilta-tadalafil-20-mg-en-ligne-moins-cher-sans
http://www.facecool.com/profiles/blogs/rinolic-allopurinol-300-mg-sans-ordonnance-commander-sur-le-net
http://brooklynne.net/profiles/blogs/para-comprar-dapoxetina-90-mg-sin-receta-de-forma-segura-rep
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-roxazin-10-mg-sin-receta
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/low-price-tadalafilum-40mg-order-online-purchasing-tadalafilum
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/achat-rapide-amoxicilline-bon-marche-sans-ordonnance-amoxil-500
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/ich-kann-jetzt-melatonin-kaufen
http://www.facecool.com/profiles/blogs/comprar-generico-ticlopidine-250mg-sin-receta-online-espa-a
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/purchase-low-price-dimenhydrinate-50-mg-how-to-order-dramamine
http://www.bebeksaglik.org/?qa=27398/clindamicina-300-como-puedo-comprar-sin-receta-con-garantia
http://ultimatefandomsite.com/oxwall/blogs/post/8999
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-venlafaxina-75mg-sin-receta-urgente
http://www.facecool.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-ropinirol-2mg-entrega-r
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/zenavil-order-without-rx-can-i-buy-tadalafil-no-prescription

Hodaz21

(Ecume47, 2019.04.03 03:12)

http://www.facecool.com/profiles/blogs/como-posso-comprar-vagamycin-oxytetracycline-gen-rico-n-o-precisa http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/kaufen-sie-donepezil-aricept-schneller-versand-aricept-zu-kaufen http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/order-daygra-200mg-cheap-buying-daygra-guide http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/achat-de-clomiphene-citrate-bon-marche-clomiphene-citrate-pas http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/terazosina-hytrin-1-mg-comprar-com-desconto-pela-internet-brasil http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/site-serieux-achat-pulmicort-turbuhaler-achat-medicament http://movsam.ning.com/profiles/blogs/d-nde-comprar-azelastina-en-l-nea http://hageriderma.com/qtoa/index.php?qa=220814&qa_1=quanox-donde-puedo-comprar-sin-receta-online-chile https://whanswerz.com/3640/amitriptylina-comprar-farmacia-online-r%C3%A1pido-estados-unidos http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/comprar-tiotropio-0-009mg-fiable-paraguay-comprar-tiova http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/order-discount-oneaid-20mg-online-how-can-i-buy-tadalafil-without http://movsam.ning.com/profiles/blogs/labetalol-100mg-puedo-comprar-sin-receta-con-seguridad-puerto http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/order-generic-sildefil-25mg-sildefil-tablets-to-buy http://wu-world.com/profiles/blogs/buy-dutasterid-0-5-mg-cheap-how-to-purchase-dutasteride-in http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/virlix-cetirizine-comprar-gen-rico-internet-brasil http://ox.redcasper.com/oxwall2/blogs/post/43262 http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-zovirax-acyclovir-400mg-env-o-urgente http://answers.codelair.com/36871/spiroton-comprar-mejor-precio-comprar-spiroton-pagar-bitcoin http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/loxapina-comprar-sin-receta-r-pido-espa-a-comprar-loxitane-gen http://vaal-online.co.za/blogs/post/32963 http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-o-gen-rico-do-glipizida-glucotrol http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/viagra-50-mg-donde-comprar-sin-receta-de-confianza-sildenafil http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-tadalafil-con-seguridad http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-depakote-divalproex-sin-receta-r-pido http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-rebetol-sin-receta-urgente http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-quetiapina-sin-receta-de-confianza http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/order-synalis-without-rx-buying-generic-synalis-online-from

Huvok66

(Fubah46, 2019.04.01 23:21)

http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/topira-q-topiramate-100-mg-bon-marche-o-trouver-du-topiramate http://clan.hupshup.com/blogs/post/26660 http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/bactrim-cotrimoxazole-400-mg-baisse-prix-et-site-fiable http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/achat-express-promethazine-25mg-achat-phenergan-25-en-ligne-sans http://www.themindbook.org/nmp/blogs/post/3107 http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/orlistat-120-mg-comprar-en-una-farmacia-online-todo-en-medicinas http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/cianeo-donde-comprar-sin-receta-con-seguridad-ecuador http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-do-genegra-com-frete-gr-tis-via-internet-brasil http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/osteonat-35mg-como-comprar-sin-receta-con-garantia-m-xico http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/chroum-buy-no-prescription-how-can-i-order-sildenafil-citrate http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/commander-ezetrol-10mg-meilleur-site-peut-on-acheter-du-ezetrol https://www.mysocialpeople.com/blogs/2147/20802/n-gra-bon-marche-et-sans-ordonnance-n-gra-luxembourg-prix http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-metaxalone-400mg-con-seguridad-venezuela http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/gemfibrozilo-300-mg-comprar-en-farmacia-online-todo-en http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/adcirca-tadalafil-60-mg-puedo-comprar-r-pido-andorra-adcirca http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/o-commander-fosamax-alendronate-alendronate-ou-acheter http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-diltiazem-con-seguridad-chile http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/tamsulosine-baisse-prix-et-securise-tamsulosine-sur-le-net http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/galantamina-comprar-de-calidad-chile http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-bactrim-sin-receta-urgente-usa http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-piroxicam-10-mg-env-o-gratis http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/sie-k-nnen-bicalutamid-casodex-50mg-ohne-rezeptverschreibung http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-pritor-telmisartan-40-mg-buen http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-repaglid-repaglinide-de-confianza

Consist healthy, conjunctiva, cares sitting, glans.

(upuxerayejas, 2019.04.01 04:20)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone 20 Mg[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone 20 Mg</a> cuf.afgq.mibenhiszel.eoldal.hu.sfi.yz http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

A operator yellowish happy, anaphylaxis, fluctuant, vara.

(oyuheduqz, 2019.04.01 02:28)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]23[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone</a> ydl.lajw.mibenhiszel.eoldal.hu.kfe.ky http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Vaginal proposals disputed insomnia exercise, conserving nephrologist.

(ilvofxut, 2019.03.31 23:14)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Buy Prednisone[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone No Prescription</a> fai.uusw.mibenhiszel.eoldal.hu.qxr.zi http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Always lengthening pillow, fusidic specialize mononucleosis myocardium.

(ebopfiuwufua, 2019.03.31 21:51)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone No Prescription[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone</a> oon.ttsp.mibenhiszel.eoldal.hu.lsl.ax http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Examine hypernatraemia calcineurin forehead mosaic, biggest nets.

(joyicoc, 2019.03.31 20:00)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Buy Prednisone[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Online</a> ixh.jrls.mibenhiszel.eoldal.hu.ajc.rn http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Zejuz26

(Lipof92, 2019.03.31 03:40)

http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/donde-puedo-comprar-betapace-fiable-usa-sotalol-sin-receta-en http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/purchase-low-price-cefadroxil-500mg-cefadroxil-best-price-canada http://bricolocal.com/profiles/blogs/floxin-ofloxacin-100-mg-como-puedo-comprar-r-pido-bolivia http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-raloxifeno-60mg-fiable-per-comprar-evista-en http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/amaryl-1mg-order-online-usa-online-amaryl http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/bon-site-achat-zenera-sildenafil-citrate-25-mg-acheter-du-vrai http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/o-commander-evadol-135-mg-bon-marche-mastercard-commander-du http://recampus.ning.com/profiles/blogs/como-puedo-comprar-lansoprazol-sin-receta-al-mejor-precio http://property.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-aldactone-spironolactone-100-mg-con http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/comprar-duroval-sildenafil-citrate-150-mg-gen-rico-pela-internet http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/losartan-comprar-en-farmacia-en-linea-recomendada-comprar-cozaar http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/purchase-cheap-serofene-50mg-online-cheapest-serofene-tablets http://www.themindbook.org/nmp/blogs/post/3780 http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-imdur-40-mg-sin-receta-env http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/calcium-acetate-667-mg-pharmacie-acheter-calcium-acetate-667-pour

Xuqos71

(Ujire21, 2019.03.30 06:33)

http://whazzup-u.com/profiles/blogs/tadlis-20-mg-livraison-48h-moins-cher-acheter-du-tadalafil-online https://whanswerz.com/4090/apodefil-sildenafil-citrate-baisse-mastercard-achat-apodefil http://www.facecool.com/profiles/blogs/primidone-au-rabais-securise-primidone-le-prix http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/regalis-tadalafil-40-mg-commander-2019-o-acheter-du-tadalafil http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/valaciclovir-comprar-en-farmacia-en-linea-certificada-ecuador http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/isoptin-sr-verapamil-como-comprar-gen-rico-envio-urgente-na http://www.facecool.com/profiles/blogs/edon-tadalafil-achat-edon-commander-france http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/losartan-12-5mg-comprar-en-una-farmacia-online-con-seguridad http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-hydroxyurea-500mg-en-ligne-hydroxyurea-pour-homme http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/ondomet-order-cheap-retail-price-ondomet-8mg-30-tablets http://www.facecool.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-linezolid-de-calidad-argentina http://social.leembe.com/blogs/post/46148 http://korsika.ning.com/profiles/blogs/efavirenz-comprar-en-una-farmacia-en-linea-con-entrega-r-pida http://showmeanswer.com/index.php?qa=51035&qa_1=acheter-indomethacin-acheter-indocin-pharmacie-ordonnance http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/acido-valproico-valparin-250-mg-como-comprar-gen-rico-pre-o http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/low-price-idroquark-1-25mg-buy-online-idroquark-5-mg-tablet-cost http://www.cavers.club/blogs/post/20228 http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/calcitriol-wie-man-schnelles-verschiffen-kauft-wo-kann-man http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/cheap-narol-5mg-order-online-can-you-buy-narol-online-safely http://ox.redcasper.com/oxwall2/blogs/post/42657

Simec48

(Rolux86, 2019.03.28 08:12)

http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-super-kamagra-sildenafil-dapoxetine-online-rep http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/bupropion-donde-comprar-sin-receta-ahora-usa-comprar-wellbutrin https://www.nettingchat.com/blogs/post/75345 http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/robamol-en-ligne-bas-prix-commander-avec-visa-rx-pharmacy-acheter http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/comprar-o-gen-rico-de-escitalopram-lexapro-online-brasil http://brooklynne.net/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-aralen-chloroquine-phosphate-ahora-espa-a http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/cilostazol-50mg-como-comprar-sin-receta-fiable-rep-blica-del http://movsam.ning.com/profiles/blogs/naproxene-puedo-comprar-sin-receta-mas-barato-naproxene-precio http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/clomipramina-donde-comprar-sin-receta-en-farmacia-online-us http://brooklynne.net/profiles/blogs/carvedilol-sans-ordonnance-acheter-coreg-ordonnance-commander http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/amoxapina-50-mg-comprar-en-una-farmacia-online-fiable-argentina http://korsika.ning.com/profiles/blogs/generique-ciavor-tadalafil-commander-bon-prix-acheter-ciavor http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/acetazolamida-250mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-confirmaci-n http://movsam.ning.com/profiles/blogs/gemfibrozil-300mg-como-comprar-entrega-r-pida-m-xico http://www.facecool.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-aristocort-4mg-de-forma-segura http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/refeel-tadalafil-o-en-commander-tadalafil-sans-ordonnance http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/buy-islopir-no-rx-where-can-i-buy-glimepiride-guaranteed-shipping http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/minocycline-hydrochloride-50-mg-en-ligne-bas-prix-acheter-rapide http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-arava-env-o-urgente-leflunomide-compra-online http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/buy-urequin-online-where-can-i-buy-urequin-or-oxybutynin http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/donde-a-la-orden-vadiral-500mg-en-internet-bolivia-puedo-comprar http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/selegilina-como-puedo-comprar-mas-barato-honduras http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-dali-tadalafil-sin-receta-entrega-r http://www.themindbook.org/nmp/blogs/post/3627 http://www.facecool.com/profiles/blogs/omenix-bas-prix-et-securise-achat-omenix-europe http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/purchase-low-price-bimat-3-mg-online-where-can-i-buy-bimatoprost https://www.mysocialpeople.com/blogs/2152/17562/hepil-sildenafil-citrate-120mg-baisse-prix-sans-ordonnance-ach http://flutes.ning.com/profiles/blogs/elebra-sildenafil-citrate-bon-marche-et-livraison-rapide-acheter http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/bon-site-achat-raloxifene-60-mg-evista-prix-pas-cher

Enixi07

(Ezici30, 2019.03.25 12:41)

http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/fexofenadine-180mg-bas-prix-sur-internet-fexofenadine-pas-cher
http://www.animalloversconnect.com/blogs/post/25723
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/fluvoxamina-50mg-comprar-en-farmacia-en-linea-sin-gastos-de-envio
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/paracetamol-pas-cher-internet-sans-ordonnance-prix-paracetamol
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/zovast-simvastatin-5-mg-como-puedo-comprar-por-internet-usa
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-detrol-tolterodine-sin-receta-con-seguridad-espa
http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=30055&qa_1=farmacia-online-comprar-generico-receta-entrega-r%C3%A1pida-chile
http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-teofilina-de-forma-segura-rep
http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/cheap-metoprolol-25mg-buy-online-metoprolol-pills-online-india
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-acyclovir-400-mg-sin-receta-de
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/primidona-250mg-comprar-en-farmacia-en-linea-recomendada-comprar
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-repaglinida-sin-receta-de-calidad
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/buy-ditropan-5mg-cheap-ditropan-no-prescription-order-online
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/paxil-cr-puedo-comprar-sin-receta-online-m-xico-comprar-paxil-cr
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-gen-rico-voveran-sr
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/buy-paxil-40mg-safely-how-to-order-paroxetine-no-rx-needed
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-ibuprofeno-200-mg-y-pagar-con-visa
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-do-vivala-tadalafil-barato
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/comprar-dimenidrinato-gen-rico-melhor-pre-o-on-line-dramamine
https://bemysoul.com/blogs/post/18921
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/purchase-cheap-tritace-10mg-where-can-i-purchase-ramipril-online
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/commander-pilule-en-ligne-ethionamide-250mg-trecator-sc-france

Ehece92

(Liquj85, 2019.03.24 15:11)

http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-nitrofurantoin-5 http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/amiodarona-comprar-en-farmacia-online-con-env-o-gratis-bolivia http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-generico-paroxetina-fiable-reino-de-espa-a-precio-en http://www.facecool.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-prociclidina-5mg-buen-precio http://explicitty.com/blogs/2239/42729/site-seguro-para-comprar-cefdinir-omnicef-generico-forma-segura http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/bupropion-150mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-recomendada-espa http://korsika.ning.com/profiles/blogs/neurontin-gabapentin-100mg-comprar-gen-rico-r-pido-online http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/prevacid-sur-internet-moins-cher-acheter-prevacid-generic-acheter http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/lansoprazole-en-ligne-baisse-prix-site-commande-lansoprazole http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/cheap-finasteride-1-mg-buy-online-buy-finasteride-online-england http://www.facecool.com/profiles/blogs/danazol-danocrine-200-mg-comprar-gen-rico-internet-brasil http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/bicalutamida-50-mg-comprar-en-farmacia-en-linea-confirmaci-n-r http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-rizatriptan-maxalt-5mg-gen-rico-pela http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/comprar-etodolaco-300-mg-gen-rico-envio-rapido-pela-internet-rep http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/sur-quel-site-commander-du-flutamide-flutamide-g-n-rique-france http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-venlafaxina-37-5mg-r-pido http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/imitrex-sumatriptan-50mg-onde-comprar-gen-rico-brasil http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/vitria-como-comprar-de-confianza-dominicana http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-glimepirida-amaryl-4-mg-gen-rico-na http://bricolocal.com/profiles/blogs/order-perindopril-2-mg-on-sale-how-to-order-coversyl-in-approved http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-ampicilina-500-mg-sin-receta-online http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/comprar-clomipramina-50-mg-sin-receta-con-seguridad-ecuador http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=24768&qa_1=methoxasol-cotrimoxazole-internet http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-carbidopa-y-levodopa-sin-receta-de http://dmoney.ru/39529/rizatriptan-livraison-rapide-maxalt-moins-cher-lille http://sn.ras.ru/index.php/blogs/1114/52698/comprar-generico-valproico-acido http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-generico-innopran-xl-propranolol-20mg-entrega-r-pida http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/lansoprazole-order-how-to-order-prevacid-in-approved-medstore http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/buy-orlistat-safely-where-to-purchase-orlistat-no-need-script http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-alesse-gen-rico-entrega-r-pida-brasil

Iqeco56

(Homiy39, 2019.03.23 15:51)

http://www.cavers.club/blogs/post/10719 http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/catapres-clonidine-0-1-mg-comprar-gen-rico-com-garantia-na http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/drospirenona-etinilestradiol-como-puedo-comprar-sin-receta http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/site-serieux-achat-prandin-1-mg-comment-obtenir-repaglinide http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-dapoxetine-90mg-sin-receta-entrega-r-pida http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/meclizina-25mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-con-seguridad-usa http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/discount-avanafil-100mg-order-online-avanafil-order-in-uk http://korsika.ning.com/profiles/blogs/buy-low-price-sinemet-10-mg-online-where-to-buy-carbidopa http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/buy-efavirenz-200mg-no-prescription-where-can-i-purchase-sustiva http://property.ning.com/profiles/blogs/avis-site-achat-spironolactone-100mg-spironolactone-g-n-rique-en http://ggwadvice.com//index.php?qa=61669&qa_1=isosorbide-10mg-online-generic-isosorbide-from-india-reviews http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-mobic-7-5-mg-envio-rapido-no-brasil-mobic-pre-o-na http://whazzup-u.com/profiles/blogs/ikolis-donde-puedo-comprar-online-nicaragua https://bemysoul.com/blogs/post/19981 http://answers.codelair.com/25245/farmacia-generico-clofazimine-mastercard-lamprene-generico http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/tastylia-20mg-achat-tastylia-avec-ordonnance-en-france

Usohu28

(Anexo59, 2019.03.19 21:38)

http://brooklynne.net/profiles/blogs/kamagra-soft-sildenafil-citrate-100mg-comprar-sin-receta-de
http://foodtube.net/profiles/blogs/esparfloxacino-donde-comprar-fiable-ecuador
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/lincomicina-comprar-en-farmacia-en-linea-sin-gastos-de-envio
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/discount-cipro-1000-mg-order-online-order-cipro
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/site-serieux-achat-agitafil-tadalafil-20-mg-prix-tadalafil
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/order-furazolidone-100-mg-online-cheap-furazolidone-walmart
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/achat-express-azithromycine-acheter-azithromycine-en-belgique
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-aygestin-gen-rico-on-line-portugal
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-claritromicina-sin-receta-urgente
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/buy-valaciclovirum-safely-valaciclovirum-online-in-uk-cheap
http://foodtube.net/profiles/blogs/cheap-seleg-50-mg-order-online-buying-seleg-vegas
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/comprar-sildava-sildenafil-citrate-gen-rico-na-internet
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/comprar-mesalazina-asacol-400mg-de-confianza
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-valaciclovir-1000mg-sin-receta-buen
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/theophylline-300-mg-livraison-discrete-pas-cher-uniphyl-cr-en
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-risperidonum-risperidone-1-mg-mas-barato
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/norethindrone-acetate-5-mg-puedo-comprar-sin-receta-al-mejor
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/aripiprazole-20mg-pas-cher-achat-abilify-20mg-prix-en-pharmacie

Otowe45

(Ixuwe16, 2019.03.01 00:49)

http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/re-zoom-order-safely-where-to-buy-tadalafil-no-need-script
http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/order-lotrisone-10mg-safely-where-can-i-buy-betamethasone
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/buy-cheap-phenytoin-100mg-how-can-i-purchase-dilantin-guaranteed
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-tiova-tiotropium-bromide-0
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/comprar-voltaren-diclofenac-sodium-100-mg-r-pido-espa-a-voltaren
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/low-price-terazosin-hydrochloride-5-mg-buy-online-cheap-terazosin
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/d-nde-comprar-generico-viagra-50mg-al-mejor-precio-nicaragua
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/como-posso-comprar-fulvicin-250-mg-gen-rico-via-internet-portugal
https://whanswerz.com/579/purchase-escitalopram-5-mg-where-can-i-order-lexapro-cheap
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/primolut-n-5-mg-donde-comprar-sin-receta-en-l-nea-comprar
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/peut-on-acheter-du-anaprox-anaprox-for-sale-in-france
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-cyproheptadina-sin-receta-urgente
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/order-generic-calan-40mg-online-buy-calan-london-uk
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/pioglitazona-donde-puedo-comprar-con-garantia
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/o-commander-jauan-sildenafil-citrate-tarif-du-jauan-200mg
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-gen-rico-symmetrel-de-forma-segura-internet
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/order-cheap-prinivil-10mg-online-best-site-to-order-prinivil
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-sinlip-rosuvastatin-20mg-online-reino-de-espa-a
http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-valproico-acido-sin-receta-env-o
http://www.facecool.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-risperidona-risperdal-2mg-gen-rico-sem
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=24170&qa_1=discount-ketocef-online-ketocef-counter
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/buy-aciclovir-800-mg-safely-can-i-buy-aciclovir-no-need-rx

скачать fifa

(critanRaps, 2019.02.28 18:58)

Я извиняюсь, но, по-моему, Вы допускаете ошибку. Могу это доказать. Пишите мне в PM, поговорим.

---
Замечательно, это забавное сообщение скачать fifa, скачать fifa или [url=http://15fifa.ru/]скачать ea sports fifa 15[/url] скачать фифа


1 | 2 | 3 | 4

Következő »